TR
MART 2012

2012 YILINA ÖZEL JEST YAPTI

POSTA / 02.03.2012

DAP YAPI, Maltepe'de inşa ettiği Dalga kulelerde sıfır faiz ve 50 ay vadeli ödeme kolaylığı başlattı. Dalga Kule'de ev fiyatları 179 bin liradan başlıyor. Kampanya 24 Mart’a kadar devam edecek

İlk etabın tamamının satıldığı Dalga kulelerde, ikinci etap satışları kampanya ile birlikte başladı. Dap A Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında daireler sıfır faizle, 50 ay vadeli ödeme kolaylığıyla ve 179 bin’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Dalgadan esinlendi

Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan Dap Dalga Kule'nin benzersiz tasarımı ve üstün teknolojik uygulamalannın yanı sıra kuIrumsal yönetim sistemiyle işletileceğini belirten DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Projemiz yatırımcısına sürekli kazanç vadediyor. Lansman sonrasındaki süreçte ilk etabın tamamı satılan proje kentsel dönüşümün pilot bölgesinde yer alıyor " dedi.

Ev sahibi kiracıyla uğraşmayacak

Oturmadığın dönemde kirala modeliyle alternatif kazanç imkanı da sağlayacağı belirtilen projede, daire sahipleri kendi yerlerini haftalık, aylık ve yıllık kiralayarak ekstra gelir elde edecek. Kiralamalar profesyonel yönetim sistemiyle işletilecek ve ev sahibi kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla ilgilenmeyecek.

  • BASINDA BİZ
  • 02.03.2012
  • HABERİ PAYLAŞ :
Dap Yapı WhatsApp Hattı